BETT-blogger

Nå begynner blogg-innleggene fra turen til BETT å komme: Både Endre og Tor Espen har lagt ut sine tanker om London-turen på sine blogger. Flere rapporter fra BETT-turen skal bli lagt ut på laerendenettverk.ning.com fra de andre Lærende nettverks-deltakerne.

Pernille har skrevet om sine opplevelser under London-turen. Hun har også lagt ut en fin smartboard-fil man kan laste ned; og som har mange fine funksjoner i seg: verb.notebook .

Ellers har jeg i helgen kommet over en side av Atle Røijen; som på en fin måte oppsummerer hans inntrykk av årets BETT-messe. Han viser gjennom tekst, bilde og video årets trender. En spennende og interessant side; som jeg anbefaler å lese igjennom.

En annen BETT-blogg jeg kom over er Aschehoug Undervisning på Bettshow: Også her finner man tekst, bilder og video fra årets messe.

2 kommentarer til «BETT-blogger»

 1. Hei,
  takk for kommentaren 🙂

  Tid har vel strengt tatt alle… i alle fall hvis man tar seg tid til det 🙂

  De som underviste elevene var vikarer og / eller andre lærere på skolen: På samme måte som hvis man er syk og / eller skal på andre kurs: Da er det da også andre som underviser elevene.

  Da vi ble med i Lærende nettverk fulgte det også med et visst antall 1000-kr pr år. En god del av disse pengene ble brukt både til selve reisen; men også til vikarutgifter.

  Og ja; det var verdt det 🙂

  Hilsen
  Ole

Det er stengt for kommentarer.