TV-aksjonens skoleturne kommer til Rud

I forbindelse med at Rud skole i 3 år med Rudkveld har vist stort engasjement og stor giverglede til inntekt for den årlige TV-aksjonen, får vi celebert besøk onsdag 29.september. Da kommer TV-aksjonens skoleturne til Rud skole, som den eneste skolen i Akershus. Besøket vil naturligvis bidra til positiv pressedekning av TV-aksjonen og Rud skole.

Vi får besøk av Haddy N’jie, kjent som programleder for Eurovision Songcontest og påtroppende programleder for årets TV-aksjon, Tabanka Crew fra ”Norske talenter” og den verdenskjente popgruppa A1!!! I tillegg kommer ordfører Øivind Sand for å holde en kort appell. Alexander og Elisabeth fra 6.trinn representerer skolens bidrag.

Dette er en honnør for fantastisk engasjement som foreldre har vist i dette samarbeidsprosjektet hjem-skole. Men det er elevene som nyter godt av ”premien”, og det er fullt fortjent i forhold til god innsats. Dette vil også være en ekstra motivasjon for å yte dette året. Skoleturneen reklamerer for årets aksjon som har tema; ”På flukt fra krig”, og de innsamlede midlene går i år til Flyktningehjelpen.

Årets Rudkveld blir torsdag 21.oktober klokken 17.00-19.00.