Siste samling før jul

Har vært på siste samling i dette semesteret i Digkom-studiet på Hamar. I modulen «Kulturteori og estetikk» med Odd; hadde vi om «Populærkultur og estetikk» på fredag. Storeys «Popular Culture as Popular or Mass Art» og Barkers «Youth, Style and Resistance» ble gjennomgått og diskutert. På lørdag hadde vi oppsummering av semesteret; og tips opp mot eksamensoppgaven i desember.

Dette semesteret har jeg tatt mye via nettet; men jeg må samtidig si at det har vært nyttig å være tilstede på samlingene. Blir liksom ikke helt det samme bare å være på nettet / nettseminarene. I vår-semesteret skal jeg ta modulen «Vitenskapsteori og metode«; før jeg så begynner og skriver min masteroppgave. Og jeg er fremdeles i tvil om hvilken retning jeg skal velge; men driver og tenker på noen ulike problemstillinger. Blir spennende å komme i gang 🙂

4 kommentarer til «Siste samling før jul»

    1. Jo, de som tar det mer som heltid er i gang med å skrive; de hadde samling samtidig med oss nå forrige uke. Vet ikke helt hva jeg skal skrive om; men har flere aktuelle temaer 🙂

Det er stengt for kommentarer.