Prosjekt i Lærende nettverk

Mitt «Lærende nettverks-prosjekt» har stått stille en tid: Har blant annet hatt mye å gjøre i forbindelse med førjulstiden; og etter januar var det jo mye med BETT-turen 🙂

Men nå er jeg i gang igjen: Har nå kommet så langt at elevene har hatt ei økt med bærbare pc’er hvor de lærte seg å bruke programmet Audacity:  Gikk igjennom først på tavla programmet; viste dem ulike funksjoner i programmet. Deretter prøvde elevene selv ut funksjonene en og en.

Et problem var det at vi hadde for få mikrofoner: Og jeg oppdaget litt seint at elevpc’ene ikke var like med lærer pc’ene: For elevpc’ene har ikke innebygd mikrofon. Men det ordnet seg ved at noen elever satt to og to. Faktisk ble dette bedre i og med at disse etterhvert gikk over til å lage seg små radio-programmer: Hvor den ene liksom intervjuet den andre / hadde nyhetssending. Etterhvert gikk da de fleste over til å gjøre dette også.

Stor kreativitet; og mange moro programmer ble det.

Neste time jeg skal ha om det kommer jeg til å dele inn elevene i 6 grupper;  og hver gruppe skal så lage et mer faglig program på maks 10 minutter. Mer info om dette kommer etterhvert.

Og i løpet av mars skal jeg samle sammen alt jeg har gjort til en rapport; som skal så publiseres. Har ikke fått så veldig mye info om hvor og når dette skal publiseres. Men ett sted havner den sikkert 🙂