Østlandsk lærerstevne

Fredag dro Wenche, Frøydis og undertegnede på årets Østlandske lærerstevne. Det ble avholdt på Høgskolen i Oslo. Der var det utrolig mange utstillere: Både fra lærebokforlagene, men også fra andre som ønsket å tilby sine tjenester til skolene.

Jeg var med på to kurs. Først var jeg med på kurset «Forskerspirer». Hvor vi fikk innføring i det nye Natur og miljø-faget i den nye lærerplanen (L06). Det var et meget praktisk kurs. Hvor vi fikk tips om flere små, men effektive forsøk vi selv kunne gjennomføre i skolen. Tilslutt gikk vi og prøvde våre raketter som vi hadde laget av papir og lim. Og, utrolig nok, de fløy veldig langt.

Etter lunch var jeg på nok et fint kurs: Storyline. Her ble det gjennomgått teoriene om Storyline; samt flere konkrete Storyliner ble gjennomgått. Dette var både spennende og nyttig. Mer info på http://www-lu.hive.no/storyline/